۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
حضور دانشجویان کمیته تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی جهرم در بیست و سومین کنگره ملی سالیانه و نهمین کنگره بین‌المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی

این کنگره که در تاریخ 5 الی 8 مهرماه 1401 به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار گردید، نمایندگان دانشگاه به همراه سرپرست و دبیرکل کمیته حضور پیدا کردند.

🔹لازم به ذکر است از بین مقالات ارسالی به کنگره 19 طرح از دانشگاه علوم پزشکی جهرم برگزیده شد و دانشجویان

طرح های خود را در قالب سخنرانی و پوستر ارائه دادند.

ضمن عرض تبریک فراوان خدمت این عزیزان و اساتید محترم، بسیار مفتخریم که بار دیگر نام کمیته تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی جهرم در سطح کشور درخشید.

با آرزوی موفقیت های روزافزون برای دانشجویان علوم پزشکی جهرم🌹

شرکت در کنگره