۱۴۰۰ دوشنبه ۲۹ شهريور
رویداد بین المللی مینیاتورتاک
درخشش دانشگاه علوم پزشکی جهرم در رویداد بین المللی مینیاتورتاک
مینیاتورتاک یکی از رویدادهای شبکه جهانی یوسرن هست که امسال به صورت بین المللی در 4 مرحله برگزار گردید.
در هر مرحله رقابت صورت میگیرد و افراد موضوعات سخنرانی خود را در حیطه های مختلف در 6 دقیقه ارایه می‌دهند و نهایتا منتخبین در هر مرحله به مرحله بعد راه پیدا میکنند ،
در مینیاتور تاک امسال 318 نفر به رقابت پرداختند و نهایتا در مرحله سوم ، از 39 نفر قدردانی شدند و 27 نفر بعنوان کاندید برای صعود به فینال معرفی شدند که نهایتا از بین کاندید ها ، 7 نفر برگزیده شدند و به فینال راه یافتند.
لازم به ذکر است ،مرحله سوم این رویداد در سه بخش مجازی ، حضوری انگلیسی و حضوری فارسی برگزار شد.
دانشگاه علوم پزشکی جهرم در این رقابت خوش درخشید.
در مرحله دوم دفتر یوسرن دانشگاه علوم پزشکی جهرم به دبیری نگار شاطریان میزبان منطقه 6 ( شامل دانشگاه‌های استان فارس، اصفهان، یزد، کهکیلویه و بویر احمد) بوده است.
همچنین در مرحله سوم این رویداد، دانشجویان شرکت کننده از دانشگاه علوم پزشکی جهرم ، افتخار آفرینی کردند.
برگزیده ها : زهره رجب پور (در بخش حضوری فارسی)
کاندیدها : ساناز رضائیان (در بخش مجازی ) ، مریم ولی فرد (در بخش مجازی)
دیپلم افتخار : زهرا استخر (در بخش مجازی) ، آیدا نانکلی پور (در بخش حضوری انگلیسی)
1400/06/13