۱۴۰۰ دوشنبه ۲۹ شهريور
شرکت در کنگره
درخشش و افتخارآفرینی کمیته تحقیقات دانشجویی در بیست و دومین کنگره سالیانه ملی و هشتمین کنگره بین المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور
درخشش و افتخارآفرینی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جهرم در بیست و دومین کنگره سالیانه ملی و هشتمین کنگره بین المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور

انتخاب 17 خلاصه مقاله (5 سخنرانی و 12 پوستر ) در این کنگره را به جامعه علمی دانشگاه ، دانشجویان و به ویژه دانشجویان شرکت کننده در این کنگره تبریک عرض میکنیم‌.

همچنین از حمایت های اساتیدی که در رسیدن به این موفقیت نقش بسزایی داشتند و شورای مرکزی که بعنوان منتور در کنار دانشجویان بودند ،نیز کمال تقدیر و تشکر داریم.

برای این عزیزان در تمام مراحل زندگی توفیق و سعادت را از ایزد منان خواستاریم.

تیم ما مشتاقانه منتظر حضور هرچه بیشتر همگی دانشجویان علاقه مند در گروه فعالان کمیته تحقیقات دانشجویی است .

لینک ثبت نام:

کنگره