۱۴۰۰ چهارشنبه ۱ ارديبهشت
دکتر حسین کارگر، مسئول کمیته تحقیقات دانشجویی در پیامی به دانشجویان محترم، 16 آذرماه "روز دانشجو" را تبریک و تهنیت گفت
فرا رسیدن روز دانشجو، روز تأکید بر اهمیت علم آموزی و حقیقت جویی، تأکید بر لزوم تقویت ایمان و معرفت بر تمامی دانشجویان مؤمن و پرتلاش گرامی باد.
احمد قندچی، مهدی شریعت‌رضوی و مصطفی بزرگ‌نیا سه دانشجوی متعهد و تاریخ ساز بودند که شهادتشان در تاریخ 16 آذر 1332 در دانشگاه تهران، به دلیل اعتراض به دیدار رسمی ریچارد نیکسون معاون رئیس جمهور وقت ایالات متحده آمریکا و همچنین از سرگیری روابط ایران با بریتانیا، رقم خورد. شهادتی سرخ که آغاز مسیری سبز بود برای رسیدن به فردا‌هایی روشن تر. 16 آذر به یاد این سه شهید روز قلم‌های تیز، روز فکر‌های خلاق، روز اندیشه‌های نو، روز شما، روز دانشجو نامگذاری شده است.
اینجانب به نوبه خود روز دانشجو را به همه شما دانشجویان عزیز دانشگاه علوم پزشکی جهرم تبریک و تهنیت عرض نموده و پویایی همیشگی در فکر و اندیشه همراه با انگیزه‌ای قدرتمند و مقدس برای رسیدن به هدف، تلاشی مستمر و خستگی ناپذیر آرزومندم.

دکتر حسین کارگر، مسئول کمیته تحقیقات دانشجویی(1399/9/16)

1399/09/16