بحث و بررسي بيش از 70 محور قرآن پژوهي و سلامت در نشست قرآن پژوهي دانشگاه علوم پزشكي جهرم
اين نشست به همت كارگروه علمي، پژوهشي كانون قرآن و عترت دانشگاه و كميته تحقيقات دانشجويي در راستاي توانمندسازي دانشجويان علاقه مند به پژوهش هاي قرآني و آشنايي بيشتر با بخش پژوهشي بيست و چهارمين جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشكي برگزار شد .
به گزارش مفدا-جهرم " نشست قرآن پژوهي دانشگاه علوم پزشكي جهرم زير نظر معاونت فرهنگي و دانشجويي با حضور منصور تفويضي مدير تعالي فرهنگي دانشگاه در سالن شهيد ايرانمنش پرديس دانشگاه برگزار شد .
در كارگاه دو ونيم ساعتي قرآن پژوهي بيش از 70 محور قرآن پژوهي و سلامت مورد بحث و بررسي قرار گرفت و دانشجويان با نحوه جستجوي مقالات در پايگاه هاي استنادي و بانك هاي تخصصي مقالات قرآني آشنا شدند .
در اين كارگاه گفته شد : دو رويكرد اساسي و كلي در قرآن پژوهي وجود دارد كه يكي به توسعه علم قرآني مي انجامد و ديگري پارادايمهايي را براي توسعه قرآني علوم، فرا روي بشر قرار مي دهد .
در اين نشست مديريت تعالي فرهنگي دانشگاه انس با قرآن كريم و كلام الهي، حسن خلق و عمل به دستورات قرآن را مهمترين عامل موثر بر توان تدبر در قرآن دانست و افزود: پژوهشي قرآني است كه مساله تحقيق خاستگاه قرآني دارد، يا براي انجام آن نياز به مطالعات قرآني بوده و بر توسعه و تعميق علوم قرآني نقش بسزايي داشته باشد